تحولات منطقه

شهربابک - رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک توصیه هایی را برای پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو عنوان کرد.

مصرف فرآورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی ایمن تر است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مجید اسدی با بیان اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که بین دام و انسان مشترک است، گفت: این بیماری در دام علامت مختصری جز تب نداشته اما در انسان منجر به مرگ می شود.

وی ادامه داد: گزش کنه شایعترین راه انتقال این بیماری از دامی به دام دیگر است که در فصل تابستان شیوع بیشتری پیدا می کند.

اسدی افزود: اگر دامی مبتلا به این بیماری باشد و کشتار شود، خون و آلایشات این دام دارای مقدار زیادی ویروس کشنده بیماری کریمه کنگو است که از طریق هر گونه زخم، خراش و یا تماس با مخاطات بدن قادر به نفوذ به درون بدن انسان است.

وی با تاکید بر مزیت های مصرف فرآورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی تصریح کرد: از آنجا که در کشتارگاه ها نظارت های بهداشتی از طریق کارشناسان دامپزشکی بر روی دام ها و روند کشتار اعمال می شود و لاشه ها از نظر وضع سلامت و علائم انواع بیماری های دام مورد بررسی قرار می گیرند مصرف چنین فرآورده هایی برای مصرف کننده بسیار ایمن تر است.

وی یادآور شد: از آن جا که بیماری کریمه کنگو علائم ظاهری مشخصی در دام ندارد به شهروندان توصیه می شود به منظور اطمینان از سلامت گوشت و پیشگیری از ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو قبل از مصرف، آن را به مدت 24 ساعت در یخچال و در دمای صفر تا درجه درجه سانتیگراد قرار داده و هنگام قطعه بندی گوشت استفاده از دستکش را فراموش نکنند.

اسدی به دامداران توصیه کرد با توجه به گرم شدن هوا و فصل گرما حتماً دام های خود را سمپاشی کنند تا کنه ای که ناقل بیماری تب کریمه کنگو است از بین برود و به هیچ عنوان کنه را با دست از بدن دام جدا نکنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.